Kdo jsme

Farní charita Rychnov nad Kněžnou je  nestátní nezisková organizace, která provozuje sociální služby a pořádá sbírky a humanitární akce.

Ambulantní služba Denní stacionář a pobytové služby Týdenní stacionář a Odlehčovacíé služby jsou poskytovávány ve Stacionáři svatého Františka. Stacionář svatého Františka je také místem koordinace Tříkrálové sbírky v regionu Farní charity Rychnov nad Kněžnou. Dvoupatrová budova se nachází v centru Rychnova nad Kněžnou. Hlavní vchod je na ulici Palackého, tzn. mezi Starým náměstím a Policií ČR. Součástí areálu je zahrada. Žlutá brána zahrady je vzdálená necelých 100 metrů od vchodu Městského úřadu, který přímo sousedí s pěší zónou na Havlíčkově ulici.

Ambulantní služba Nízkoprahové denní centrum pro lidi bez domova ZASTÁVKA je poskytována v Rychnově nad Kněžnou, Na sboře 1599, u hlavní silnice, naproti LIDLu.

E-mail: podatelna@rk.hk.caritas.cz

Bankovní spojení: 1243639399/0800 (Česká spořitelna)

Datová schránka: n387z7y

Základní údaje