Předání pomyslného štafetového kolíku
1. července 2022 Články

Předání pomyslného štafetového kolíku

Ve čtvrtek 30. června předala pomyslný štafetový kolík dosavadní ředitelka Ilona Mikušová svému nástupci Jiřímu Janečkovi.

Za přítomnosti prezidenta Diecézní katolické Charity Hradec Králové Mons. Mgr. Pavla Rouska a ředitelky Diecézní katolické Charity Hradec Králové paní Ing. Anety Maclové, měli všichni pracovníci Oblastní charity Rychnov nad Kněžnou možnost popřát vše dobré loučící se paní ředitelce PharmDr. Iloně Mikušové.
Od 1. července se novým ředitelem OCH RK stává pan Bc. Jiří Janeček, dosavadní vedoucí NDC Zastávka.
NDC pro lidi bez domova nyní povede kolega Mgr. Zbyněk Oubrecht.
Loučili jsme se také s vedoucí pobytových služeb, paní Mgr. Pavlínou Prostředníkovou, které jsme popřáli, aby byla spokojená na novém působišti. Díky jejímu muzikantskému umu nám bude velmi chybět i na pravidelných čtvrtečních bohoslužbách v kapli sv. Františka.
Místo vedoucí pobytových služeb (Odlehčovací služby a Týdenní stacionář) převzala kolegyně Mgr. Petra Šírová.
Poděkování patří všem, kteří v tento den přespěli k vytvoření příjemné atmosféry.

Zuzana Adamcová DiS.

zástupkyně ředitele, sociální pracovnice