Všeobecná sestra

Výběrové řízení: Ano
Kontaktní osoba: Silvie Konczová

Nabízíme pracovní pozici:

Všeobecná sestra (+ část úvazku pracovník v sociálních službách - blížší informace telefonicky, nebo osobně)

Nástup možný dle dohody.

Mzda: 26 000,- Kč + příplatky za práci v noci, ve svátek a o víkendech

Benefity: jeden týden dovolené navíc, roční odměny v závislosti na hospodářském výsledku, příspěvek na životní, nebo penzijní připojištění, zvýhodněný tarif u mobilního operátora T- mobile, zaměstnanecká sleva na obědy a další.

Požadujeme: platnou registraci = způsobilost k výkonu povolání bez odborného dohledu, trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost, sociální cítění, respekt ke křesťanským hodnotám a principům, úctu k životu v jakékoliv podobě, empatický přístup k seniorům a k mentálně postiženým lidem, komunikační a organizační schopnosti, zodpovědnost, schopnost týmové spolupráce, znalost základů práce na PC, ochotu vzdělávat se, odolnost vůči psychické zátěži.

Zajímavá a pestrá práce na plný úvazek s velkou mírou samostatnosti a odpovědnosti. Možnost spoluutvářet a rozvíjet činnost charitativní organizace, možnost dalšího osobního rozvoje a profesního vzdělávání, možnost navázání profesních kontaktů.

První kontakt  telefonicky, nebo e-mailem:

494 534 431, 731 598 927 (Silvie Konczová, vrchní sestra)

silvie.konczova@seznam.cz

Zahrada stacionáře