Poděkování návštěvníkům jarmarku

Děkujeme všem návštěvníkům  jarmarku.  Vysoká návštěvnost a celkový úspěch jarmarku je pro nás všechny a zejména pro naše klienty, velkou motivací k  další výrobě krásných a milých věcí. Rozhodli jsme se pro pravidelné pořádání  v  předvelikonočním a předvánočním období. Rádi děláme radost Vám i sobě. O termínech Vás budeme vždy včas informovat - zde i v tisku.

Dekorace a hračky z textilu - Velikonoční jarmarkSvíčky - Velikonoční jarmarkVelikonoční jarmark

Pozvánka na Velikonoční jarmark

Přijďte k nám načerpat velikonoční atmosféru. Koupí výrobků podpoříte aktivizaci jejich autorů - mentálně postižených lidi a seniorů. Výtěžek bude použit na zakoupení materiálu do keramické a šicí dílny.

Pozvánka na Velikonoční jarmark

Těšíme se na Vás.

Fotoprezentace zařízení

Provozní doba ve Stacionáři sv. Františka

Od 22. prosince v 15:30 hodin bude Stacionář sv. Františka na přechodnou dobu uzavřen.

Od 2. ledna 2018 v 6 hodin bude Stacionář sv. Františka pro uživatele a zájemce o služby opět otevřen. Všechny naše služby budou fungovat v běžném režimu.

Našim uživatelům, příznivcům a zájemcům o služby přejeme příjemné prožití adventní doby a šťastné vkročení do roku 2018.

Předvánoční jarmark se vydařil

DSC01979DSC01980DSC01976

Děkujeme za přízeň všem návštěvníkům našeho jarmarku. Vysoká účast nás těší a povzbuzuje k další výrobě keramiky, svíček a dalšího. Naši uživatelé vidí, že jejich snaha a práce má smysl a to je velmi důležité. Přejeme Vám krásný začátek adventní doby.

Předvánoční jarmark v Rychnově nad Kněžnou

Farní charita Rychnov nad Kněžnou Vás zve na PŘEDVÁNOČNÍ JARMARK, který se koná ve Stacionáři sv. Františka v  pátek 1. prosince 2017 od 9:00 do 16 hodin.

Přijďte si prohlédnout a nakoupit drobnosti pro radost, vánoční přání, svíčky, svícny, keramiku a mnoho dalšího. Čeká Vás VÁNOČNÍ ATMOSFÉRA, zazní koledy a zavoní ozdobený stromeček, sváteční čaj a cukroví, které můžete při prohlížení výrobků ochutnat. Zveme i paní učitelky s dětmi. Pro děti bude připraven tvořivý koutek.

Přijďte si užít hezkou chvíli. Těšíme se na Vás!

DSC01203 - k

Listopadová výstava výrobků na Rabštejně

Zveme Vás na návštěvu našeho stánku na výstavě výrobků osob se zdravotním postižením, která se koná  ve dnech 28. a 29. listopadu 2017 v Kostelci nad Orlicí na Rabštejně. Udělejte sobě i nám radost nákupem keramického hrníčku, vánoční dekorace a přání,  látkového srdíčka s levandulí, látkové tašky, svíčky..

Den otevřených dveří

Farní charita Rychnov nad Kněžnou u příležitosti Dne Charity pořádala ve středu 27. září 2017 den otevřených dveří. Děkujeme za zájem a návštěvu všem, kteří si přišli  prohlédnout vnitřní prostory Stacionáře sv. Františka, zahradu, výrobky uživatelů v keramické dílně a také  získat informace o poskytovaných službách.

DSC01714DSC01409DSC01416

Nabízíme pracovní pozici

Nástup možný  dle dohody. Bližší informace (co požadujeme, co nabízíme, koho kontaktovat): Volná místa

Rytmus Rokytnice a naše účast

Ve čtvrtek 14.září se uživatelé denního stacionáře zúčastnili akce Rytmus v Rokytnici v Orlických horách. Letos se nejednalo o soutěžní klání, ale o oslavu 20. výročí vzniku tohoto festivalu. Naši uživatelé vystoupili v rámci předtančení s veselými romskými tanci, které předem poctivě natrénovali.

DSC01801DSC01802DSC01820

Pečeme se seniory

Senioři s pracovníky odlehčovacích služeb a týdenního stacionáře si rádi upečou něco dobrého k snědku. Na závěr léta připravili borůvkovou bublaninu a v září, na připomínku posvícení, koláče z kynutého těsta.

Bohoslužby ve Stacionáři svatého Františka

Zpravidla první tři úterý v měsíci  se v kapli Stacionáře sv. Františka konají bohoslužby, k účasti srdečně zveme širokou veřejnost. Začátek od 9 hodin.

Zahrada stacionáře